Målar vidare och Hot Cakes.

Nu har jag börjat med vägg nr 3. Har tidigare målat en kortvägg och en halv långvägg. Det blir så ljust och fint.
Har lagt in lite mera tyger i dag också. Det kommer varor nästan varje dag nu så det gäller att hinna lägga in i dem i internetbutiken.

Jag har sytt några grytlappar med hjälp av mönstret Hot Cakes. De blev hur söta som helst. Det är öppet i kanten mellan ovandel och nederdel så att man kan stoppa in handen och greppa.


Nu är jag här igen

Har inte skrivit på 4 veckor. Sedan dess har MB4:an gått varm här hemma. Fy fasen vad snabb den är och så snyggt den broderar. Sarah min dotter har lärt sig Janomes stygnsättningsprogram och startat egen firma. Hon broderar på det mesta mot beställning. Firman heter Sarahs brodyr. Ni kan läsa om henne på http://www.hippoteket.com/sarahsbrodyr 
Hon kommer snart att ha sin egen sida där hon kommer att visa sina olika saker.

I helgen hade sitt första framtädande som företagare. Hon stog på Lilla Gubben Cup i Vimmerby. En hopptävling för ponny. Maskinen gick för fullt. Många ville ha brodyrer på sina hästtäcken, schabrak och jackor.

Jag har dragit igång att måla om i butiken. Väggarna och tak är ju i furupanel. Nu blir det vitt och det blir stor skillnad. Kommer att bli jättefint till hösten och vinterns kurser.

I sommar har jag sytt lite olika projekt till höstens kurser. Mera om det kommer senare.
Det kommer bli ganska många syhelger i vinter. Kommer också redan nu planera in lite syveckor till nästa sommar. Släpper kursprogrammet i slutet av augusti.

Det har varit lite olika kurser här i sommar. Bilder från det kommer under kursgalleri på hemsidan.

I dag har det kommit en massa nya tyger. De kommer läggas in på hemsidan så fort vi hinner.


RSS 2.0