Hemma igen från Borås

Nu är vi hemma från Syfestivalen i Borås. Här kommer en bild av vår monter. Vi hade en riktigt trevlig och bra helg. Tack alla ni som besökte vår monter.Syfestival i Borås

Är i Borås på Syfestival. Mycket folk och bara trevliga kunder. Förrutom en som stal en tidning och gick iväg. Kära maken fick sprina ikapp henne och kräva av henne betalning. Fat Quarter-tidningen är tydligen stöldbegärlig.
Många saker har tagit slut för oss, så nu måste vi åka hem och fylla på förråden.
Anders står och demar vår Rotary Ruler med som vanligt gott resultat. Många kunder kommer och säger att det är det bästa de köpt.
Nya varor är på väg så det är snart nya saker på hemsidan, massor av nya tyger bl a.

Länge sedan

Oj vad länge sedan jag skrev något här. Har varit i Quiltköping och träffat massor av gamla och nya kunder. Fått hem massor med nya varor. Vadd gjord av bambu, massor av svart och vita tyger. Kritsprayen har vi åter i lager. Vi lägger som vanligt in varorna i internetbutiken så fort vi hinner.

Laddar till nästa mässa som är i Borås den 24-26 september. En mässa som är i en fantastik lokal som tidigare har varit lokstall. Det är verkligen värt ett besök. Sen ska vill till Oslo i oktober och Stockholm i november.

RSS 2.0