Quilt-Rally
Fredagen den 2 september startar Quilt-Rally. Vi kommer att ha öppet varje dag under rallyt. Vardagar kl 12-18 och lördag, söndag kl 10-16.

Här kommer några av våra erbjudanden under rallyt.

20 % rabatt på alla tjocka japanska tyger.
20 % på Teddlywinks mönster.
Alla reatyger 79:- ,massor med nya reatyger
Rotary Ruler 499:-
Tillfälligt parti Fat Quarter-tygbitar 5 st för 100:-
Batik Fat Quarter 3 st för 100:-
Aurfil handbroderitråd 3 för 100:-
Robison Anton brodertråd 3st för 199:-
Scrap Therapy-mönster 69:-
mera erbjudanden finns i butiken

I trädgården utanför butiken har vi loppis.
Vi bjuder på fika.

Välkomna alla


Stängt i helgen

Mellan den 18 och 23 är butiken i Vimmerby stängd. Men vi tar emot internet och mailordrar som vanligt.

Här kommer en mycket fin quilt som har hälsat på i butiken i sommar. De flesta tygerna är batiktyger. Kvinnan bakom mästerverket är Ewa-Marie.


Sy färdigt

Planen vara att sy färdigt en mängd UFO:n i sommar. Blev inte så många som jag tänkt. Här är en av dom.Den är sydd med hjälp av flipflop-block och en cirkelskärare. Båda finns i vår butik.


Länge sedan sist

Det var länge sedan det hände något här. Ska göra ett försök att få igång det igen.
Vi rustar just nu inför Quilt-Rally. Det är mellan den 2 och 11 september som du kan passa på och besöka några quiltbutiker i Sverige. 
I den första butiken du besöker köper du ett stämpelkort för Rallyt. På det kortet samlar du stämplar från 3 olika butiker som du besökt. Kortet kostar 100:-. För att få en stämpel behöver du handla i den besökta butiken. Hos den tredje butiken som du får en stämpel av, löser du in ditt kort och erhåller då en quiltgåva till ett värde av 150:-.

I vår butik kommer du hitta massor av nyheter, bra erbjudande, roliga workshop och gratis fika. Mer info om erbjudande kommer senare i veckan. Våra öppettider under dessa dagar är vardagar 12-18 och lördag o söndag 10-16. Här är en länk där du kan se vilka butiker som deltar.Här är en bild på vår nya symaskinsvägg. Vi har fått hem två nya maskiner idag, 3160 och 4120. Kom o prova dom under Quilt-Rallyt.


RSS 2.0