Äntligen måndag!

I dag är det jobb. Sista veckan innan semestern. Då blir det fint väder igen.
Min man fyller år idag. Gjorde stor tårta, maräng, smörkräm, jordgubbar och grädde) till hans jobb i morse och åkte med den till firman. Brukar vara omtyckt.
Blir till att laga något gott till honom ikväll.
Jag hann inte sy något i helgen. Jag och min käre make scannade tyger tills ögonen gick i kors. Fick ju 100 nya tyger i fredags. Har ännu inte kommit till hälften. Men det blir gjort i veckan.

Lördag

Vad skönt det är med lördag.
Har möblerat om i butiken idag. Fick ju 100 rullar Fossil Fern. Jag hade ingen hylla ledig till så mycket tyg. Så det blev till att möblera om, städa och slänga lite i garderoberna. Vad skönt det är att slänga saker. Hittade mattidningar från 80-talet. De har varit med om några flyttar, från Norrtälje via Ljungsbro till Vimmerby. Jag slände allihop, nu finns ju nätet ifall jag söker något gott att laga. Hiitade kartonger med gamla kläder som jag har sparat för tygernas skull. De for till Erikshjälpen  i morse. Jag har ju hela källaren med nya tyger.
Ska fota lite när butiken blir respektabel.

Var till Linköping och IKEA igår. Köpte hylla till klädkammaren och lite andra småsaker. Träffade mor och far och åt mycket gott på restaurang, tror den heter Gula huset.

Hoppas jag hinner sy något när jag har städat och möblerat färdigt.

Ha det!

Hej! Detta ...

Hej!
Detta är mitt första inlägg i min första blogg. Klockan är snart läggdags, ska upp till jobbet i morgon. Har haft min butik öppen idag. Har inte hunnit sitta vid min kära symaskin. Har börjat lägga in tråd i min e-butik istället. Ett evighetsjobb känns det som.
Knappt två veckor kvar innan det är dags för semester. Ska bl a åka en tur med motorcykeln till Gotland.Sen kommer jag ha lite kurser i butiken.

Gå gärna in på min hemsida: www.villekullaquilt.se

Ha det bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0