Minska tygsamlingen

I kväll har jag provat på några saker för att minska min egen tygsamling. Det är tyger sedan många år, samlade innan jag visste vad quilt var. Jag har sytt några olika chenille-prover och de är nu i tvättmaskinen. Jag har även provat på att sy tyg på snöre/rep. Det senare var jätteskoj. Går att göra massor av skoj, väskor, skålar mm.
Annars har vi börjat förbereda oss för Quiltköping. Vi åker hemifrån tidigt fredag morgon. Vi skär tyg, prismärker osv.

Ska ta lite bilder imorgon på butiken. Har möblerat om som vanligt.

Sen bär det nog av till Hultsfred i morgon. Det är marknad. Jag har korgnoja, så någon sån blir det nog+ en smålandsrulle. Det är en vegetarisk tunnbrödsrulle med kikärtspure, alfa-alfagroddar, sallad mm. Otroligt gott!!

Flera UFO:n och ett färdigssytt

Jag har sytt lite idag. Gjort en flipp-flopp-duk.
Vet inte om den är klar eller om jag ska göra den lite längre. Får fundera tills jag har tid att sy igen.
Har tagit några kort på de mest aktuella UFO.n jag har. Och en färdig duk som jag gjort av några stack and wack.
                              

två hjärtan från AnnaKa - UFO                                                                                                 en färdig duk med stack and Wack
   

en flipp-flopp duk,UFO                                                      Ett UFO. En sampler gjort med hjälp av Lazy Angle.ett UFO, en duk som ska fållas

Något UFO kanske kan bli färdigt snart.

Jag har faktiskt oxå broderat handdukar åt min son Robert och hans Isabella. De flyttar i morgon. Det blir tomt här hemma.  Vi åker med sista flyttlasset i morgon till Norrköping.


Jobb

Nu är det slut på semestern. Faktiskt skönt att vara inne i rutinerna igen.
Men tiden att sy minskar ju. Vilket är tråkigt.
Måste snart förbereda inför Quiltköping. Ska ju dit med butiken. Tyger ska skäras. Och allt ska packas.                               


Så här såg det ut när vi var sist på mässa. Det var i Sollentuna i mars. Det är jag och min mamma Annika som står och plockar bland grejerna.

I helgen kör vi sista flyttlasset till Norrköping. Min son Robert flyttar ihop med sin Isabella. Blir förskräckligt tomt här hemma. Isabella har bott hos oss sedan i maj. Så det är två barn som nu flyttar hemifrån.

RSS 2.0